KUDO kartice - več kot zgolj oglas!

V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji – KUPA komunikacije, Biserka Povše Tašić s.p. vam ponujamo izjemno priložnost za oglaševanje vašega podjetja, storitve, blagovne znamke,… preko KUDO kartic.

Kakšno korist imate od sodelovanja z oglasom na KUDO kartici?

KUDO kartice so naša skupna promocija. Prejeli jih bodo namreč naši obstoječi in tudi potencialni partnerji v Sloveniji in na Balkanu, na območju EU jih bomo posredovali vplivnim ustanovam, tudi s pomočjo poslancev s katerimi sodelujemo ter prek veleposlaništev Slovenije v tujini, doma pa tujim predstavnikom podjetij in gospodarskih predstavništev.

KUDO kartice bodo prejeli tudi končni potrošniki, ampak na drugačen način kot običajno. Kartice ne bodo pristale v košu kot vsiljeni oglasi. Prejeli jih bodo namreč: udeleženci seminarjev KUPA komunikacije, več kot 200 izvajalcev skritih kupcev po vsej Sloveniji (med njimi so tako moški kot ženske, starostne strukture od 20 do 60 let, od poklicne izobrazbe do do doktorskega naziva) in naši poslovni partnerji.

Med prejemniki bodo tudi vodilni in vplivni posamezniki (od županov do menedžerjev in veleposlanikov ter tujih predstavnikov v Sloveniji). Torej tisti, ki imajo vpliv tako na pridobivanje kot izvajanje poslov in so hkrati dovolj ekonomsko močni, da si lahko privoščijo vaše storitve in izdelke. Za tujo govorečo poslovno in politično javnost smo pripravili KUDO kartice v angleškem in nemškem jeziku – predlagamo, da v teh dveh jezikih objavite tudi vaš oglas.

Naklada serije 21 KUDO kartic v posameznem jeziku je 1000 izvodov

Naklada serije 21 KUDO kartic v posameznem jeziku je 1000 izvodov. V letu 2016 načrtujem več serij. Prva ogledna je izšla v juliju. Do 21. avgusta zbiramo prijave za sodelovanje in oglasni material za izid 1. letne serije september 2016-september 2017.

Naročnik oglaševanja na KUDO karticah prejme kot dokazilo izida: 2 brezplačna izvoda kompleta 21 kartic v izbranem jeziku oglaševanja (slovensko, angleško, nemško). V primeru, da izberete oglas kupona z enoletnim popustom boste odzivnost oglaševanja lahko merili tudi sami. Če se odločite za 21 celostranskih oglasov celotne posamezne serije v enem izmed treh jezikov pa vam zagotovimo tudi povratno informacijo z adremo vseh prejemnikov.

Cenik za septembrsko serijo KUDO kartice

Cela zadnja stran kartice, 72mmx116 mm

Cena: 486,78 EUR

Kupon zadnja stran kartice, 72 mm x 50 mm

Cena: 231,00 EUR

oglas z obveznim enoletnim popustom, od september 2016 do september 2017

Nakup 1 jezikovne serije KUDA kartic za vaše potrebe

Cena: 108,58 EUR

Nakup 1 jezikovne serije KUDA kartic za vaše potrebe (v seriji je torej 21 kartic na 21 različnih komunikacijskih tem v enem od treh jezikov)

Popusti pri oglaševanju

Količinski popust:  10% pri oglaševanju na 2 karticah, 20% pri oglaševanju na 3 karticah, 30% pri oglaševanju na 4 karticah in 40% popust pri oglaševanju na najmanj 5 in največ 10 karticah.  Za dogovor o končni ceni oglaševanja v primeru celotne serije 21 KUDO kartic nas kontaktirajte.

Jezikovni popust: Če se odločite za oglaševanje v dveh jezikih KUDO kartic vam priznamo 20% popust, pri izbiri oglasa v vseh treh jezikih pa 35% popust.

NAROČILO ZA VAŠ OGLAS NA KUDO KARTICAH ali NAKUP SERIJE KUDO

NAROČITE SEDAJ!

Rok dostave naročilnice in oglasa (narejenega ali gradivo zanj):

Za serijo september 2016/september 2017 nam pošljite naročilnico s priloženim oglasom najpozneje do vključno 21. avgusta na e-naslov: info@solitusplus.eu s pripisom »OGLAS KUDO«.

Že pripravljen in lektoriran oglas v izbrani dimenziji nam lahko posredujete v pdf. Če želite vam lahko oglas prevedemo in pripravimo tudi mi (cena priprave teksta, prevoda in grafične postavitve je 54,90 evrov).

Rok plačila: torek, 30. avgust 2016 na podlagi predračuna/avansnega računa
Tisk septembrske verzije: četrtek, 1. september 2016