Grafično oblikovanje

Celostna grafična podoba

Celostna grafična podoba (CGP) je pomembna, ker je to prvi stik z vašimi poslovnimi partnerji in potencialnimi kupci. Kreativna ideja vas bo ločila od ostalih in naredila dober prvi vtis na vašega sogovornika. Dobro izdelana grafična podoba podjetja povečuje prepoznavnost podjetja in njegovih proizvodov ali storitev pri potencialnih kupcih. CGP zajema oblikovanje logotipa vizitke, dopisnih listov in kuvert, tiskovine, spletne strani in ostalih marketinških materialov.

grafično obl26

Dejstva

symbol_check

povečuje prepoznavnost podjetja/izdelka/storitve

symbol_check

dober prvi vtis na vašega sogovornika

symbol_check

Kreativna ideja vas bo ločila od ostalih

symbol_check

pritegne pozornost uporabnikov na spletu

Kaj vam nudimo?

Prvi stik s stranko je izredno pomemben, zato svoj trud vlagamo v drugačne in kreativne rešitve, ki so hitro zapomnljive in razumljive. Vizualni podobi primerno zastavimo tudi inovativna sporočila, usmerjena k potencialnim uporabnikom.
Nudimo vam vse vrste unikatnih, grafičnih rešitev od izdaleve celostnih grafičnih podob, oblikovanja spletnih predlog, spletnih pasic, predlog za e-obveščanje, tiskovin, promocijskega materiala do 3D oblikovanja.

GgGraf obl (Small)

Grafično oblikovanje

omogoča učinkovito komuniciranje podjetja z javnostjo. Z njim lahko oblikujemo močna sporočila, ki podjetje ločijo od množice ostalih, podobnih podjetij na trgu. Sporočila, ki jih želijo podjetja posredovati javnosti, lahko grafično oblikovanje ustvari na različne načine. Grafični oblikovalec lahko oblikuje podobe, besedila ali oboje hkrati. Pogosto že samo s podobami ali spremenjeno obliko besedila sporočimo gledalcu čisto drugačno sporočilo kot navaden tekst.

Podobe imajo na ljudi močan vpliv, grafično oblikovanje pa jih zna uporabiti. Z dobro oblikovanimi teksti in podobami lahko povemo več, kot samo z besedami. Gledalcu lahko poleg osnovnega sporočila, posredujemo tudi občutke in razpoloženja.

Izdelke, ki jih ustvari grafično oblikovanje, lahko vidimo vsak dan: v oglasih, znakih različnih blagovnih znamk, na spletnih straneh, pa tudi na platnicah knjig, v revijah, časopisih in celo na pisemskih ovojnicah.

S kombinacijo kreativnosti in sodobne tehnologije lahko grafično oblikovanje razišče možnosti usklajevanja podob in besed, tako da med njimi ustvari razmerje, ki je ne samo privlačno za oko, ampak tudi sporoča točno to, kar je naročnik želel.

Vašim izdelkom / storitvam vnesemo barve!

Z dobro grafično podobo podjetja, produkta ali storitve boste vnesli nove dimenzije predstavitve in dosegli boljše odzive vaših strank.

Od ideje do izvedbe

V naši izkušeni ekipi vam svetujemo pri razvoju idejnega koncepta celostne grafične podobe, predvidimo najboljše možne kombinacije, oblikujemo privlačno podobo in jo tehnično brezhibno izdelamo. Po uspešni izvedbi storitve vam predamo ves material v vektorski obliki ter svetujemo pri doseganju ključnih uporabnikov. Naš cilj je zadovoljiti vaše uporabnike.

graf_obl2 (Small)

Grafične storitve

symbol_check

oblikovanje CGP (celostne grafične podobe)

symbol_check

oblikovanje logotipov

symbol_check

oblikovanje vizitk, letakov in katalogov

symbol_check

oblikovanje dopisnih listov, računov, …

symbol_check

oblikovanje transparentov in reklamnih napisov

symbol_check

ilustranje in oblikovanje stripov, knjig, …

symbol_check

izdelava karikatur na osnovi vaše slike

symbol_check

EASYSHOW system stojala za promocijo

symbol_check

vse ostale grafične storitve

Povpraševanje

Zagotovite si novo podobo vašega izdelka že danes!

Po ugodni ceni za Vas izdelamo vrhunsko celostno grafično podobo ali oblikovanje po meri in Vaših željah

Povpraševanje