Izdelava spletne trgovine

Zagotovite si kreativno in uspešno spletno trgovino!

Hitra, moderna in kakovostna izdelava spletnih trgovin. Pri izdelavi upoštevamo najsodobnejše trende, uporabljamo aktualne tehnologije in smernice ter vam omogočamo gostovanje na vrhunskih strežnikih.

trgovine

Zakaj izbrati nas?

symbol_check

Ker vas obravnavamo individualno in prisluhnemo vašim željam

symbol_check

Ker od začetka poskrbimo za vse

symbol_check

Ker imamo veliko izkušenj in smo željni novih izzivov

symbol_check

Ker imamo prijazno in odzivno podporo

symbol_check

Ker se z vzpostavitvijo spletne trgovine šele začne

24-urna prodaja

Spletna trgovina omogoča v časih interneta najhitrejšo in najcenejšo možnost vzpostavitve lastnega posla za prodajo izdelkov ali storitev. Kupcem je na voljo 24ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Spletna trgovina ni omejena na neko ozko območje in se ne sooča z istim problemom kot klasična, kjer je lokacija izjemnega pomena. Pri spletni trgovini je pomembna optimizacija, za kar pa tudi mi poskrbimo.

Prodaja na spletu raste iz dneva v dan, kar sporoča tudi običajnim trgovinam, da prenesejo del svojega poslovanja tudi na splet in s tem povečajo prodajo preko dodatnega prodajnega kanala.

Poskrbimo za mobilne uporabnike

0%
ima mobilno napravo
0+
minut dnevne uporabe
0%
letna rast uporabnikov
0+
uporabnikov v Sloveniji
0milijard
uporabnikov na svetu


PREDNOSTI naše spletne trgovine

    • Brez provizij / brez skritih stroškov
    • Izjemen nabor funkcionalnosti
    • <Najnaprednejša SEO optimizacija
    • Možnost nadgradenj
    • Prilagodljiv sistem

Od ideje do izvedbe

V naši izkušeni ekipi vam svetujemo pri razvoju idejnega koncepta spletne trgovine, načrtujemo uporabniško izkušnjo, oblikujemo privlačno podobo in jo tehnično brezhibno izdelamo. Po uspešni realizaciji in postavitvi spletne trgovine na strežnik, vam svetujemo pri doseganju ključnih uporabnikov. Naš cilj je zadovoljiti vaše uporabnike.

maobilne_app (Medium) (Small)

Izdelava mobilnih spletnih trgovin

Več kot 40 % spletnega brskanja poteka preko mobilnih naprav, zato je spletna trgovina prilagojena mobilnim napravam neizogibna. Uporabniki pričakujejo dobro uporabniško izkušnjo, pregledno vsebino in hitro dostopne informacije tudi na mobilnih napravah.

naprave

Povpraševanje

Zagotovite si svojo spletno trgovino že danes

Po ugodni ceni za Vas izdelamo vrhunsko spletno trgovino po meri in Vaših željah, ki bo povečala prodajo in pritegnila nove kupce.

Povpraševanje