Izdelava mobilne aplikacije

Vse več je uporabnikov, ki dostopajo do vsebin preko mobilnih naprav!

Po ugodni ceni za Vas izdelamo vrhunsko mobilno aplikacijo po meri in Vaših željah za mobilne platforme Android in iOS. Izvedemo celotno oblikovanje in implementacijo mobilne aplikacije ter objavo v App storu ali trgovini Google Play.

Dejstva

symbol_check

Mobilni marketing raste hitreje kot katerikoli drugi marketinški trg

symbol_check

Aplikacijo lahko uporabljate kjerkoli ali kadarkoli, tudi brez internetne povezave

symbol_check

Integracija mobilne aplikacije z že obstoječimi sistemi

symbol_check

Povečanje vidljivosti svoje ponudbe

Mobilne aplikacije za vsakogar

Mobilna aplikacija je lahko namenjena vašim strankam ali vašim zaposlenim. Razvijamo poslovne, marketinške, za podporo dogodkom, novičarske, zabavne … mobilne aplikacije. Povečajte prodajo, zadovoljite vaše stranke in krepite blagovno znamko. Ali izboljšajte in optimizirajte poslovne procese ter sodelovanje med zaposlenimi.

tabl_mob

Strokovnjaki za razvoj mobilnih rešitev

Za dosego vseh uporabnikov in mobilnih naprav uporabljamo različne tehnološke rešitve. Mobilne aplikacije razvijamo za platforme Android,iOS in Windows.

a_w_a

Statistika uporabnikov

0%
ima mobilno napravo
0+
minut dnevne uporabe
0%
letna rast uporabnikov
0+
uporabnikov v Sloveniji
0milijard
uporabnikov na svetu

Od ideje do izvedbe

V naši izkušeni ekipi vam svetujemo pri razvoju idejnega koncepta mobilne aplikacije, načrtujemo uporabniško izkušnjo, oblikujemo privlačno podobo in jo tehnično brezhibno izdelamo. Po uspešni realizaciji in postavitvi mobilne aplikacije na trgovino z aplikacijami, vam svetujemo pri doseganju ključnih uporabnikov. Naš cilj je zadovoljiti vaše uporabnike.

maobilne_app (Medium) (Small)

Izdelava mobilnih spletnih strani

Več kot 40 % spletnega brskanja poteka preko mobilnih naprav, zato je spletna stran prilagojena mobilnim napravam neizogibna. Uporabniki pričakujejo dobro uporabniško izkušnjo, pregledno vsebino in hitro dostopne informacije tudi na mobilnih napravah.

naprave

Povpraševanje

Zagotovite si svojo mobilno aplikacijo že danes

Po ugodni ceni za Vas izdelamo vrhunsko mobilno aplikacijo po meri in Vaših željah za mobilne platforme Android, iOS in Windows.

Povpraševanje