Kontakt

SOLITUS plus, Matjaž Lenhart s.p.

računalniške storitve in svetovanje

Kontakt

Predstavitev podjetja

V podjetju SOLITUS plus se ukvarjamo z računalniškimi storitvami, primarno se ukvarjamo z razvojem sodobnih mobilnih aplikacij za mobilne platforme Android, Apple iOS ter Windows Phone, izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin, razvoj vseh vrst namiznih aplikacij po specifikacijah in željah strank, vzdržujemo in urejamo spletne portale, izvajamo računalniške delavnice na različne teme, nudimo razvoj krmilnih enot, ki se lahko aplicirajo na vsa področja uporabe s pomočjo mikrokrmilnika Arduino in se lahko uporabljajo za avtomatizacijo delovnih procesov ali pa avtomatizacijo doma, naprav, oddaljen nadzor in upravljanje ter mnogo več.

Hkrati pa nudimo seveda vse ostale računalniške storitve, kot je na primer popravilo in vzdrževanje računalniških sistemov, prodajo računalniške opreme, nabavo in vzdrževanje strojne opreme kot tudi razvoj programske opreme za različne operacijske sisteme in naprave.

Prav tako v podjetju nudimo pripravo in oblikovanje celostne grafične podobe, grafično oblikovanje na vseh področjih – od vizitk do knjig in plakatov, ilustriranje, pripravo gradiv za tisk, ter druge storitve, povezane z grafičnim oblikovanjem.

Prednost vidimo v bogatih izkušnjah, ki nas ločijo od konkurenčnih podjetij. Sposobni smo v zelo kratkem času izvesti storitve kvalitetno in ugodno.

Podatki podjetja

SOLITUS plus, Matjaž Lenhart s.p.
računalniške storitve in svetovanje
Hrastje 37, 2341 Limbuš – Slovenija

gsm: +386 (0) 41 266 341
e-mail: info@solitusplus.eu
splet: www.solitusplus.eu
e-trgovina: www.enakup.si

Davčna št.: 15731197
Matična št.: 6548725000
TRR: SI56 6100 0000 6795 197
(odprt pri banki Delavska hranilnica)

Delovni čas

Trenutno nismo dosegljivi. Prosimo, da nas kontaktirate preko e-pošte oziroma spodnjega obrazca.

pon. – pet. 8:00 – 16:00
sobota 9:00 – 15:00
nedelja zaprto